2023-2024 Tradiciniai renginiai

2023-2024 Tradiciniai renginiai

~ Balandis – autizmo supratimo mėnuo! ~

  • Balandžio 2-ąją minima Pasaulinė autizmo supratimo diena ir visas balandžio mėnuo skiriamas autizmo supratimo didinimui.
  • Begalybės ženklas – tai autizmo spektro sutrikimo simbolis. Lietuvos autizmo asociacija „Lietaus vaikai“ kviečia sugalvotais būdais atvaizduoti begalybės ženklą: fotografuoti, piešti, atvaizduoti. Begalybės ženklo nuotraukomis dalinkitės socialiniuose tinkluose ir iki 2024 m. balandžio 19 d. siųskite el. p. autizmomenuo@lietausvaikai.lt
  • 2024 m. balandžio 2 d. Seimo narės Monikos Ošmianskienės iniciatyva ir kvietimu Lietuvos Respublikos Seime buvo organizuojamas dviejų dalių renginys autizmo supratimo dienai paminėti. Renginio metu Centro direktorė Raimonda Juknevičienė ir mokytoja Laima Buliuolienė buvo apdovanotos LR Seimo padėkos raštais už ženklų indėlį kuriant unikalią bendruomenę, užtikrinant saugumą ir kokybišką ugdymą autistiškam vaikui. Didžiuojamės ir sveikiname! Įvertinimas tik dar kartą paliudija, kad esame matomi ir reikalingi.
  • Pirmoje dalyje Spaudos konferencijų salėje buvo atidaryta fotografijų meistro Žilvinui Valeikos darbų paroda „Kai tu šalia, aš galiu.“ Kiekvienoje fotografijoje užfiksuotos istorijos, pasakojančios kaip svarbu vaikui turėti Žmogų – Mokytoją, kuriuo jis galėtų pasitikėti. Paroda bus eksponuojama Seimo II ir III rūmus Jungiamojoje galerijoje nuo kovo 25 iki balandžio 8 dienos.
  • Parodos pristatymo transliacija –>>  Parodos atidarymo nuotraukos –>>
  • Antroje dalyje Lietuvos Tarybos salėje vyko diskusija „Sėkmės spektras: kodėl autistiškiems mokiniams pavyksta?“ Diskusijoje ugdytojai dalinosi patirtimi, kaip jie padeda savo mokiniams siekti didelių tikslų ir kas ugdymo procese lemia sėkmę.
  • 2024 m. balandžio 9 d. Centre buvo minima Pasaulinė autizmo supratimo diena. Buvo išpildyta idėja paruošti didelį begalybės ženklą ir jį dekoruoti. Centro mokytojai su mokiniais sukūrė ir išpuošė mėlynai begalybės ženklą, kuris žaismingai nušvietė sieną. Per pamokas ir kitu laiku mokiniai su mokytojais žaidė draugystę stiprinančius žaidimus, o didžiausia supratimo ir draugystės dovana buvo Pilėnų progimnazijos mokinių spektaklis „Katės namai“.
  • 2024 m. balandžio 10 d. Nacionalinė autizmo konferencija! Konferencijos metu susipažinsite su autizmo ekspertų iš Europos ir Lietuvos įžvalgomis apie autistiškų mokinių ugdymą, kurias galėsite pritaikyti savo darbe. Pagrindinis konferencijos pranešėjas Jannik Beyer (Danija) – nepriklausomas konsultantas, kuris savo karjerą skyrė darbui su autistiškais asmenims ir jiems teikiamų paslaugų kokybės gerinimui Danijoje ir už jos ribų. Registracija –>>. Konferenciją organizuoja: Sutrikusios raidos vaikų konsultavimo skyrius, Kauno Prano Daunio ugdymo centras ir Lietuvos autizmo asociacija „Lietaus vaikai“.

~ Šv. Velykos ~

Mieli mokyklos bendruomenės nariai,

sveikindama visus su Šv. Velykomis linkiu, kad mūsų žodžiai, darbai ir mintys skleistų vien šilumą.
Tegul nuoširdumas ir pasitikėjimas sutelkia mus gražiam bendradarbiavimui.
Su atbundančio pavasario švente – Šventomis Velykomis!

Raimonda Juknevičienė


~  Kovo 11-oji ~ Lietuvos valstybės nepriklausomybės atkūrimo dienos minėjimas ~

2024 m. Kovo 12 d. 5a, 6a, 7a, 8a, 8b, 9a, 10a vyko integruota muzikos, istorijos, geografijos ir pilietiškumo pamoka „Yra šalis“. Mokiniai ne tik dainavo dainas „Yra šalis“, „Gražiausios spalvos“ bet ir atsakinėjo į klausimus iš Lietuvos istorijos ir geografijos. Pamokos metu geografijos ir istorijos mokytojos pristatė Akcijos (iniciatyvos) „Žingsnių iššūkis vardan Lietuvos“ rezultatus ir apdovanojo tris aktyviausius iniciatyvos dalyvius.


~ Kauno Prano Daunio ugdymo centrui 96 ~

1928 metų vasario 27 dieną buvo pasirašytas aktas, kad įsteigtas ir pradeda veikti Kauno aklųjų institutas. Ši diena į Lietuvos istoriją įėjo kaip Lietuvos aklųjų švietimo pradžia.

„Yra nematoma jungtis tarp mūs visų širdžių.“ – Vincas Mykolaitis-Putinas. Tokia jungtis visų širdis ir apjungė Centro šventėje.

2024 m. vasario 27 d. buvo paminėtas 96-asis Centro gimtadienis, pasidžiaugta mokinių ir mokytojų parengtais kūrybiniais darbais. Bendruomenė nuoširdžiai džiaugėsi Raimondos Juknevičienės valstybiniu apdovanojimu – ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu. Centro direktorę sveikino savivaldybės Administracijos direktoriaus pavaduotoja Eglė Andriuškienė, švietimo skyriaus vedėja dr. Ona Gucevičienė. Kauno miesto mokyklų vadovų sveikinimą perdavė šios asociacijos prezidentas Erikas Griškevičius. Jautrūs padėkos žodžiai buvo išsakyti Centro tėvų atstovų. Šventinę nuotaiką kūrė multiinstrumentalistas Vytenis Danielius. Džiaugsmas, nuoširdūs sveikinimai, puiki muzika suvienijo visus į vieną – Kauno Prano Daunio ugdymo centro – bendruomenę.

„Kiek nedaug reikia, kad įvyktų ŠVENTĖ! Visų geranoriškumo, noro padėkoti, būtinai geros muzikos (ačiū, Vyteni!) ir supratimo. Būtent tokia jauki, nuoširdi, tikra, pilna jautrių padėkos žodžių direktorei Raimondai ir įvyko Prano Daunio ugdymo centre. Gera būti tokios bendruomenės dalimi“. – Valerija Segalovičienė


~  Vasario 16-oji ~ Lietuvos valstybės atkūrimo dienos minėjimas ~

2024 m. vasario 16-oji išskirtinė Centro bendruomenei! Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda apdovanojo įteikė Centro direktorei Valstybės apdovanojimą už nuopelnus Lietuvai. Raimonda Juknevičienė – Kauno Prano Daunio ugdymo centro direktorė, edukologė apdovanota ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu už reikšmingą įnašą į švietimą sukuriant unikalų ugdymo modelį autistiškiems mokiniams, užtikrinant šiuolaikinį ir kokybišką ugdymą mokykloje bei gebėjimą perteikti unikalią patirtį kitoms ugdymo įstaigoms.

Nuoširdžiai Sveikiname ir Didžiuojamės Jumis, Centro direktore Raimonda! Linkime įkvėpimo, stiprybės ir ištikimų bendražygių kuriant gražesnę aplinką jaunąjai kartai. Linkime daug energijos ir pasitenkinimo tuo, ką darote ir kuo tikite. Dėkojame už tai, kad esate mūsų Švyturys ir už atsidavimą, dirbant nelengvą kasdieninį darbą!

Bendrystė ir palaikymas suteikia jėgų augti ir žengti kartais sunkius, tačiau labai svarbius žingsnius. Nuoširdžiai sveikiname Liną Sasnauskienę ir dėkojame už bendradarbiavimą ir buvimą šalia, kai to reikia labiausiai. Lina Sasnauskiene – asociacijos „Lietaus vaikai“ vadovė apdovanota Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino medaliu už autistiškų asmenų bendruomenės telkimą, atstovavimą jų interesams, už pastangas įtraukti autistiškus žmones į visuomeninį gyvenimą, už vykdomus mokymus ir informacijos sklaidą.

Nuoširdžiai ir nuotaikingai KPDUC bendruomenė sveikino LIETUVĄ! Žiūrėti vaizdo įrašą ->

Muzikos mokytojos Dileta Jagelavičiūtė ir Audronė Ribinskienė paruošė Centro mokinius respublikiniam festivaliui „Lietuvos vaikai sveikina Lietuvą, skambindami varpais“. Už dalyvavimą šiame kasmetiniame projekte Centro bendruomenė buvo apdovanota PADĖKA. Džiaugiamės dar vienu pasiektu laimėjimu!


~ Užgavėnės ~

2024 m. vasario 13 d. Centro mokyklos mokiniai pasipuošę savo pasigamintomis užgavienių kaukėmis kartu su muzikos mokytojomis keliavo per mokyklą. Su linksma nuotaika kvietė visus susirinkti salėje, kur šventėme užgavėnes – vijome žiemą iš kiemo, deginome žiemos simbolį – Morę. Triukšmingai nugriaudėjo Užgavėnių šventė Prano Daunio ugdymo centre! Čia galima buvo sutikti įvairiausiais kostiumais pasipuošusius ir puikiai nusiteikusius mokinius, kurie labai laukė gaivaus pavasario gūsio mokyklos kieme. Po kanapinio ir lašininio kovos buvo paskelbta – pavasaris tikrai ateis!


~ Saugesnio interneto savaitė ~

2024 m. vasario 5-11 dienomis Centre buvo minima Saugesnio interneto savaitė. Centro mokiniai ir mokytojai dalyvavo įvairiose edukacinėse veiklose, kurios skatina naudotis internetu ir skaitmeninėmis technologijomis SAUGIAI ir ATSAKINGAI. Kasmet Saugesnio interneto diena švenčiama antrojo mėnesio antrosios savaitės antrąją dieną. 2024 m. vasario 6 d. daugelyje pasaulio šalių jau 21-ąjį kartą buvo paminėta Saugesnio interneto diena!
Šią dieną 5-10 kl. mokiniai dalyvavo atviroje respublikinėje nuotolinėje pamokoje apie dirbtinį intelektą (DI) „Ar DI pakeis žmogų“, kurią inicijavo Šiaulių techninės kūrybos centras. Šioje pamokoje buvo aiškinamos DI savybės ir galimybės, lyginami žmogaus ir DI gebėjimai kūryboje, aptartas DI poveikis etikai ir sintetiniams turiniui.
Vasario 6 d. Saugaus interneto centras internetu organizavo renginį „Skaitmeninės higienos svarba šiandienos pasaulyje“, kurio transliaciją mokiniai stebėjo po pamokų. Visi norintys išklausyti įdomių pranešimų emocinės gerovės internete ir saugaus turinio dalinimosi tema, gali pasinaudoti šia nuoroda.


~ Sausio 13-oji – Laisvės gynėjų diena ~

2024 m. sausio 12-osios rytą uždegėme vienybės, atminimo ir pergalės žvakutes languose ir sudalyvavome kasmetinėje pilietinėje iniciatyvoje „Atmintis gyva, nes liudija“.


~ Projektas „Žiemos šventės“ ~

2023 m. gruodžio 18-22 d. Centre buvo vykdomas projektas „Žiemos šventės“. Mokiniai susipažino su žiemos šventėmis, tradicijomis pasaulyje ir Lietuvoje. Aktyviai ir noriai dalyvavo edukacinėse pamokose-išvykose „Lengvos Kalėdos Kaune“ į Šilainių biblioteką, Kauno rotušės aikštę, Maironio lietuvių literatūros muziejų, Stiklo namus, šokolado ir desertų restoraną „Chocolaterie CH”. Visą savaitę vyko įdomios, įtraukiančios, smagios veiklos:
~ Kalėdinio žaisliuko dekoravimas.
~ „Snaigių šokis“. Vaikai rinkosi jiems patikusį Kalėdinį paveikslėlį, spalvino pagal savo fantaziją, kirpo ir bėrė snaiges.
~ Kvapnių muiliukų gaminimas.
~ „Kalėdinis atvirukas“- ruošė sveikinimus vieni kitiems.
~ „Kalėdinė pūga“. Švenčių simbolių aplikavimas kruopomis.
~ Keksiukų – senių besmegenių – puošyba.
~ Integruota dorinio ugdymo, pasaulio pažinimo ir dailės pamoka „Kalėdinės eglutės suknelė“.
~ Edukacinė veikla „Mano kalėdinė eglutė“.
~ Sensomotorinio lavinimo pamoka, klasės valandėlė kitose erdvėse („Senso namai“) „Kaip aš jaučiuosi?“.
~ Kultūrinės, komunikavimo, kūrybiškumo kompetencijų plėtojimo integruota pamoka kitose erdvėse „Čiurlionio kosminis paveikslas“.
Penktadienį visa Centro bendruomenė susirinko salėje į nuotaikingą kalėdinį renginį „Skambančios kalėdos“. Šventiniame koncerte mus aplankė rėmėjai, o nykštukų šypsenų rekordas pasiektas gavus labai skanias dovanas iš Talutti – Fresh N Tasty.

Centro mokiniai su klasės vadovais, auklėtojais, kiti pedagogai ir centro darbuotojai visą projekto savaitę lankėsi Kalėdiniame kupole. Čia švytėjo žvaigždės, skambėjo kalėdinė muzika, visus pasitikdavo nykštukai su spragėsių pusnimis, kakavos upeliais ir kūčiukų kalnais. Žiemiškame kupole vyko fotosesijos paslaptingos Kalėdų pasakos tema.

2023 m. gruodžio 20 d. 7b ir 8c mokiniai dalyvavo integruotoje pažintinėje, komunikacinės veiklos pamokoje „Tekėk, vandenėli!“. Kauno m. V. Kudirkos viešosios bibliotekos Šilainių padalinyje kartu su edukatore Gražina keliavo po kupiną paslapčių knygų pasaulį. Interaktyvių knygų pagalba mokiniai galėjo patirti ir patekti į mėgstamų personažų pasaulį, sužinojo, kokios stebuklingos būtybės slypi danguje, gyvena miške. Savo kūrybiškumą ir įspūdžius mokiniai išreiškė piešdami ant šviesos stalo. Pasakų pasaulis beribis! Tarpmokyklinio projekto „Vanduo – gamtos lobis“ veikla.

2023 m. gruodžio 19 d. vyko integruota istorijos ir geografijos pamoka „Kalėdinių eglučių puošybos tradicijos“ 6a ir 9a klasių mokiniams – tai buvo galimybė ugdyti pažinimo, savarankiškumo, komunikavimo ir socialinių įgūdžių kompetencijas. Pamokos metu buvo aplankytos Kauno rajono ir Kauno miesto eglutes. Mokiniai buvo supažindinti su kalėdinių eglučių puošybos tradicijomis anksčiau ir dabar.

2023 m. gruodžio 18 d. priešmokyklinės grupės ir 1a kl. vaikai dalyvavo kultūrinėje, komunikavimo šventinėje valandėlėje „Kalėdos su meškute“, kurios metu juos aplankė linksmoji Meška! Vaikus apdovanojo gera nuotaika, linksmais šokiais ir Kalėdinėmis dovanėlėmis.

~ Kalėdiniai ir Naujametiniai Sveikinimai ~

Mielieji, sveikinu Jus Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga, linkiu ypatingų akimirkų, artimųjų bendrystės, kuri primena tai, kas gyvenime svarbiausia. Gražių ir prasmingų švenčių! Direktorė Raimonda Juknevičienė

Su šventine nuotaika nuoširdžiausius ir saldžius linkėjimus siunčia „Uosiukų“ grupės nykštukai!

Kalėdos – tai savęs dovanojimo šventė, kai šventę sukuri ir kitam. Puošdami eglutę turime pagalvoti apie tai, kaip pasibelsime į kito žmogaus širdį, į tai, kas jam aktualu ar skauda, turime išmokti išgirsti. Tik gaila, kad kartais daugiau laiko ir pastangų skiriame sukurti išorinei, o ne vidinei šventei. O geriausia jai paruošti savo vidų, peržvelgus praeinančius metus – pagalvojant, kas buvo negerai, ką reikėtų pataisyti ar ko trūksta. Gyvenime nuolat kas nors vyksta – vienam pasakome aštresnį žodį, kitą įskaudiname, nepadėkojome už pagalbą ar dėmesį, nes kai kuriuos dalykus laikome savaime suprantamais. Žmogiška, tačiau turime skirti laiko atsiprašyti ir padėkoti. Juk dėkoti galime ne tik už tas dovanas, kurias Kalėdų rytą randame po egle, bet ir už tas, kurias gauname visus metus, – dėmesį, laiką, pagalbą. Tai yra tikrosios Kalėdos ir tikrosios vidinės šventės kūrimas. (Kunigas Algirdas Toliatas)


~ Lapkričio 16-oji ~ Tarptautinė Tolerancijos diena ~

Šių metų Tolerancijos dienos simbolis – Tolerancijos žibintas! Šviesa asocijuojasi su gėriu, pozityvumu, tad kviečiame kartu kurti žibintus. Visą savaitę Centro psichologė ir socialinė pedagogė kvietė vaikus kalbėti apie toleranciją ir gaminti šių metų simbolį – žibintą. Savo rankomis vaikai įžiebė pozityvumą ir gėrį, nušvietusį visą mokyklą.


~ Spalio 15-oji ~ Pasaulinė Baltosios Lazdelės diena! ~

2023 m. spalio 13 d., minėdami spalio 15-ąją – Baltosios lazdelės dieną, Centro mokiniai dalyvavo edukaciniuose užsiėmimuose. Pradinių ir lavinamųjų klasių mokiniai žiūrėjo spektaklį „Voro vestuvės“, kurį parodė edukatorės iš Vaikų literatūros muziejaus. Vaikams labai patiko šios istorijos veikėjai – lėlės, kurias galima buvo „pasimatuoti“ užsimovus ant rankos.

Vyresniųjų klasių mokiniai susitiko su buvusiais Centro mokiniais Laura ir Martynu, kurie papasakojo, kam regos negalią turinčiam žmogui reikalinga baltoji lazdelė, kaip šiuolaikinės technologijos jiems padeda savarankiškai gyventi, mokytis ir keliauti, atsakė į klausimus. Pokalbį paįvairino muzikiniai intarpai – Lauros atliekamos savos kūrybos dainos pritariant gitarai.

Pasaulinė baltosios lazdelės diena Lietuvoje pradėta minėti nuo 1992 metų, kai Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjunga tapo Pasaulio aklųjų ir silpnaregių sąjungos nare. Daugelyje šalių šią dieną organizuojami įvairūs renginiai, kuriais siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į žmonių su regėjimo negalia problemas, informuoti apie regos sutrikimo priežastis, kad būtų galima iš anksto užkirsti kelią ligai.


~ Spalio 5-oji ~ Mokytojų diena! ~

2023 m. Spalio 5 d. Centro mokyklos salėje vyko Mokytojo Dienos paminėjimas. Nuoširdi ir kupina emocijų dovana Centro mokytojams buvo jauni, mylintys muziką žmonės:
– Centro maži ir dideli dainininkai!
– Kotryna ir Aistė – vokalas
– Dominykas – akordeonas
– Donatas – klavišiniai
– Laurynas – violončelė
AIŪ už muzikinį siurprizą, palietusį kiekvieno širdį!

Mieli mokytojai!
Tegul Jūsų dienos būna išmintingos ir kūrybingos,
papuoštos vienas kito supratimu bei kantrybe.
Tegul ne mažėja noras kurti
Ir dalintis žiniomis su mokiniais!

2023 m. spalio 2 d. Dar vis skaisti ir šilta rudeninė saulutė kviečia lauko klasėje – kupole mėgautis įtraukiančiomis veiklomis. 1b vaikai su mokytojomis džiaugėsi gaiviu ryškiaspalviu rudeniu ir kūrė rudeninę puokštę iš kaštonų, lapų, samanų. Tikriausiai bus gražūs sveikinimo darbeliai Mokytojo dienos proga.


SVEIKINIMAI

Gerbiami mokytojai, sveikiname Jus su Tarptautine mokytojų diena!
Tegul kiekviena mokinio sėkmė būtų pasididžiavimu Jūsų širdžiai, tegul kiekviena Jūsų pamoka suteikia vaikams ne tik žinių ir gebėjimo samprotauti, bet ir tikėjimą gėriu, spalvingų svajonių ir jėgų joms įgyvendinti. Likite išmintingas ir malonus, supratingas ir daug išmanantis, įdomus ir nuostabus mokytojas, kurio gyvenimo kelyje dega sėkmės, laimės ir meilės žiburiai!
Edukacinių konkursų www.Olympis.lt kolektyvas

Sveikiname Mokytojų dienos proga!
Mokytojų diena – tai šventė tiek mokytojams, tiek mokiniams. Linkime daug energijos ir pasitenkinimo tuo, ką darote. Jūsų įnašas į mūsų šalies ateitį yra beribis. Esate ne tik mokytojai, bet ir įkvėpimo šaltinis. Dėkojame už tai, ką darote kiekvieną dieną!
EMA komanda

Mokytojai, Jūs esate šviesa!
Jūsų darbas tarsi švyturys, nušviečiantis kelią mokiniams į pažinimo pasaulį. Šiandien norime Jums padėkoti už tai, ką darote, ir priminti, kad Jūsų darbas turi didžiulį poveikį mūsų visuomenei. Sveikiname Jus šią ypatingą dieną!
Leidyklos „Šviesa“ komanda

Mokytojai, Jūs esate mūsų šalies raktas į ateitį! 🗝️
Jūsų pastangos ne tik ugdant mokinius, bet ir diegiant vertybes, stiprinant mokinių savivertę, yra nepaprastos. Šią dieną norime Jums padėkoti už Jūsų darbą ir mokymo nuopelnus. Tegul ši diena būna pilna šypsenų ir apdovanojimų Jums, brangūs mokytojai! 🌹
Sveikiname su Jūsų diena!
„EDUKA klasės“ komanda

Mieli mokytojai,
regis, akivaizdu, kad švietimas yra visa ko pamatas, o Jūs – tie, kurį šį pamatą nenuilstamai klojate ir rūpinatės, kad statinys iškiltų aukštas ir didus. Juk Jūs padedate savo ugdytiniams atrasti jų gyvenimo kelią, skatinate juos augti ir tobulėti lavindami ne tik mokslinius gebėjimus, bet ir ugdydami tokias reikalingas žmogiškąsias savybes.
Tačiau iššūkių kupinoje šiandieninėje realybėje suvokimo, kad nuo mokytojo gerovės tiesiogiai priklauso ir jo ugdomų mokinių – ateities kartos – gerovė, dar labai stinga. Mokytojui skiriamas dėmesys ir gaunamas įvertinimas dažnai smarkiai prasilenkia su jo įdėtomis pastangomis ir darbo prasmingumu.
Tad šiandien Jūsų dienos proga norime pasakyti, kad girdime, suprantame ir palaikome Jus, nepaliaujame žavėtis Jūsų begaline empatija, kantrybe, ištverme, stiprybe, gebėjimu prisitaikyti prie pokyčių ir tuo pat metu išlikti savimi.
Žinoma, norime padėkoti Jums už tai, kad tiesiog esate ir nepaliaujate stengtis. Linkime, kad šviesesni ir ramesni laikai Jus aplankytų jau labai greitai, ir tuo tikime – juk Jūs labiausiai to nusipelnėte.
Jūsų Pedagogas.lt

Gerb. Pedagoge,
KINGS komanda sveikina Jus su tarptautine Mokytojų diena! Dėkojame Jums už begalinę kantrybę, motyvaciją, besąlygišką atsidavimą ir suteiktas žinias mokiniams.
Labai džiaugiamės, kad esate KINGS mokytojų bendruomenės dalimi, motyvuojate savo mokinius tobulėti ir siekti aukščiausių rezultatų.
Dėkojame Jums už nuoširdų bendradarbiavimą ir linkime gražios Mokytojų dienos šventės!
Pagarbiai KINGS komanda


~ Rugsėjo 1-oji ~ Mokslo ir žinių šventė ~

Praūžė 2023-ųjų metų Rugsėjo 1-oji! Džiaugiamės ir vertiname augančią bendruomenę. Linkime, kad šviežias rudens gūsis įkvėptų atvira širdimi sutikti naujus mokslo metus.

Tegul mokslo metų pradžia suteikia daug džiaugsmo akimirkų.
Padėkime vienas kitam augti, tobulėti ir siekti geriausio.
Linkiu visiems sėkmės ir atradimų.
Direktorė Raimonda Juknevičienė

2023/2024 mokslo metai atneša dar vieną galimybę atrasti, suprasti ir išmokti!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status