Retro automobiliai

Retro automobiliai

Birželio 4 dieną, 4 b klasės mokinės Rugilės Gečaitės tėtis, suorganizavo visiems centro ugdytiniams iškylą senoviniu autobusu į Kaune esantį istorinės, karinės technikos muziejų, kurį įkūrė Lietuvos istorinių transporto priemonių išsaugojimo asociacija „Retromobile“.

Ugdytiniai turėjo galimybę pamatyti daugiau kaip  100 senovinių  eksponatų, kurie yra surinkti iš visos Lietuvos. Tai prabangūs automobiliai, karo mašinos, autobusai, troleibusai ir net lietuvių meistrų sukurtos unikalios transporto priemonės. Pasidžiaugėme ir  gausia mašinėlių modeliukų kolekcija.

Dėkojame Rugilės tėčiui Rolandui Gečiui už padovanotą puikią pramogą.


„Retromobile“ sukurti transporto muziejai – tai „gyva“, mobili istorinės, taip pat istorinės karinės technikos ekspozicija, kuri bet kuriuo momentu gali pajudėti iš vietos. Jos unikalumas ne sustingusiuose eksponatuose, o gyvybingume bei tai, jog kuriama privačiomis lėšomis.

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status