Erasmus+ projekto mokymai (II) Centre

Erasmus+ projekto mokymai (II) Centre

2018 m. spalio 9-11 dienomis centre vyko Erasmus+ projekto „Echolokacija žmonėms su regėjimo negalia” (Echolocation for Visually Impaired People (EchoProVIP) tarptautiniai mokymai (II).

Mokymuose, kuriuos vedė orientacijos ir mobilumo instruktorės iš Danijos Lone Dyekjaer ir Gitte Thranum Haldbæk, dalyvavo 12 tiflopedagogų, tarp jų ir kelios mūsų centro mokytojos.

Echolokacijos metodo naudojimas mokant neregius orientacijos ir mobilumo erdvėje yra įdomi, mažai išnagrinėta patirtis mūsų mokytojams ir kolegoms iš Lenkijos. Intensyvių orientacijos ir mobilumo pratybų mokyklos patalpose ir kieme metu, konsultacijų ir diskusijų pagalba daug išmokome iš savo partnerių danų, dalinomės savo patirtimi ir įspūdžiais.

Projekto koordinatoriai – Regioninės plėtros institutas (FIRR) Lenkijoje, partneriai – Aklųjų ir silpnaregių institutas (IBOS) Kopenhagoje ir Sostinės regiono komunikacijos centras (KC-RH) taip pat įsikūręs Kopenhagoje.


2019 m. vasario 25-27 d.  —–> III-ieji tarptautiniai mokymai

2018 m.  gegužės 28-30 d.  —–> I-ieji tarptautiniai mokymai

Daugiau informacijos apie projektą –  ECHOLOCATION FOR PEOPLE WITH VISUAL IMPAIRMENT



KPDUC projektai: 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status